Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Yhteystiedot Kaikki homeopaattit kaupungeittain

Tältä sivulta löydät Homeopatiainfoa ylläpitävien homeopaattien yhteystiedot


Homeopaatti Reeta Pohjonen, Helsinki

Nimeni on Reeta “Malika” Pohjonen. Olen 47-vuotias Kemissä syntynyt, Afrikassa kasvanut helsinkiläinen.


Homeopaatti Camilla Lundqvist, Raasepori

Homepatia ei tullut sattumana elämääni, vaarini opetti minulle yrttilääkinnän parantavan voiman ja tämän luonnollisen tavan hoitaa ja vahvistaa omaa terveyttä.


Homeopathy School Helsinki

Homeopathy School Helsinki tarjoaa Suomen laajimman ja kansainvälisimmän klassisen homeopatian koulutuksen.


Suomen Homeopaatit Ry

Suomen Homeopaatit ry:n tavoitteena on edistää klassisen homeopatian asemaa ja tuntemusta maassamme. Yhdistys julkaisee vastaanottoa pitävien homeopaattien luetteloa, jossa on paikkakunnittain luettelo yhdistyksen ammattia harjoittavat jäsenet.


PUR-Kauppa

PUR-kauppa on uuden sukupolven terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut myymäläkonsepti, johon kuuluu kaksi kivijalkamyymälää Helsingissä sekä verkkokauppa.


Homeopaatti Guy Wurman, Helsinki

Maailmankatsomuksellisen suhtautumisen terveisiin elämäntapoihin sain jo lapsuudessa; äitini oli mahdollisuuksien mukaan omavaraisuutta arvostava terveysintoilija ja isäni kiinnostuksen kohteet ulottuivat luonnonmukaisesta parantamisesta UFOihinHomeopaatti Aila Leponiemi, Tampere

p. 0400 622 667
panthera.oy@gmail.com


Homeopaatti Anne Vuotari, Helsinki

Homeopatiaan tutustuin vuonna 2002 kun menin erään asiakkaani innostamana homeopaatin vastaanotolle. Siitä 2 vuoden kuluttua aloitinkin homeopatian opinnot Kairon instituutissa. Valmistuin homeopaatiksi syksyllä 2008.


Homeopaatti Camilla Holmström, Helsinki ja Vantaa

Haluan vaikuttaa siihen, että homeopatia saadaan yleiseksi hoitomuodoksi Suomessa. Koen sen olevan yksi tehtäväni ja uskon vakaasti, että homeopatian tunnettavuus ja arvostus lisääntyyvät Keski-Euroopan tasoa lähivuosina. Toinen missioni on jakaa osaamistani ihmisten hyvinvoinnin tukemiseksi ja hyvän terveyden ja tasapainon saavuttamiseksi. Omaan työkalupakkiini kuuluu psykologinen, ravitsemuksellinen ja fyysisen kunnon vahvistamisen työkalut.


Homeopaatti Camilla Sherr, Helsinki, Tel Aviv ja Kvar Vradim

Olen Camilla Sherr, pitkän linjan homeopaatti, kansainvälinen opettaja ja Suomen Homeopaatit ry:n puheenjohtaja. Aloitin homeopatian opiskelut 20-vuotiaana enkä ole katunut valintaani päivääkään. Olen toiminut ulkomailla viimeiset parikymmentä vuotta, lähinnä Briteissä, Israelissa ja Afrikassa, jossa asun nytkin.


Homeopaatti Iiris Kosonen, Hyvinkää, Savonlinna, Kuopio

Olen valmistunut homeopaatiksi TSH:sta (Transformational School of Homeopathy, Helsinki) v. 2012. Lisäopintoja Hollannissa Alize Timmermanin kursseilta


Homeopaatti Sinikka Sjöholm, Imatra

Sinikka on opiskellut homeopaatiksi Transformational School of Helsingissä. (TSH)Opiskelu kesti neljä vuotta ja sen sisältö oli monipuolinen ja laaja. Tutkinto on myös European Central Council of Homeopathsin hyväksymä.


Homeopaatti Tarja Hytönen, Espoo

p. 040 867 1684
tarja@tarjahytonen.fi


Homeopaatti Barbro Granholm, Helsinki

Koulutukseni on Ruotsin Arcanum ( valmistumisvuosi-78) sekä Finnish school of Classical Homeopathy josta valmistuin v-93 Kokemusta on siis yli 30 vuotta. Olen myös Suomen Homeopaatit Ry n perustajajäsen.


Homeopaatti Tuija Kokko, Lahti

Olen vuodesta 1997 asti vastaanottoa pitänyt homeopaatti ja vyöhyketerapeutti. Diplomit niistä suoritin jo reilut 20 vuotta sitten, mutta oppiminen yhä jatkuu.


Homeopaatti Jonna Laukkanen, Helsinki

Valmistuin 2021 klassiseksi homeopaatiksi koulusta Transformational School of Homeopathy Helsinki. Olen kolmen kouluikäisen lapsen äiti ja urheilevan miehen vaimo. Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta ja asun nykyään Helsingissä.


Homeopaatti Marita Isomäki, Espoo

Jo vuosien ajan olen sitoutunut kokonaisvaltaiseen terveysvalmennukseen. Homeopatiaan mielenkiintoni johti siihen, että olin ensimmäinen varsinainen Suomen edustaja vuosia ECCH:n ja ICCH:n edustaja.


Homeopaatti Sanna Ruusunen, Rovaniemi

p. 045 6791 376 sanna.ruusunen@proton.me


Homeopaatti Katariina Ilander, Jyväskylä

Olen Katariina Ilander, klassinen homeopaatti Jyväskylästä. Olen toiminut homeopaattina runsaat 10 vuotta. Vastaanotolleni voi tulla kasvokkain tai etänä videopuhelujen välityksellä.