Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopaatti Iiris Kosonen, Hyvinkää, Savonlinna, Kuopio


Kaikki Homeopaatit

Tutustumiseni homeopatiaan alkoi vuonna 2008. Terveydentilani oli tuolloin aika heikko ja halusin voimakkaasti ulos sairaalakierteestä. Helsingin homeopatiakoulu ilmoitti oppilashausta ja itseni yllätykseksi halusin ehdottomasti mukaan.

Opiskelu tuntui heti omalta jutulta. Työn ohessa opiskelu sopi minulle täydellisesti, raha-asiat järjestyivät uskomattoman hienosti ja maailmani avartui. Aloin saada vastauksia kysymyksiini ja terveydentilani koheni kaikilla tasoilla.

Valmistuin homeopaatiksi TSH:sta (Transformational School of Homeopathy, Helsinki) vuonna 2012. Samana syksynä sain myös intuitiivisen energiahoitajan pätevyyden ja perustin Iirinvirman tammikuussa 2013.

Elämääni on tuosta ajasta lähtien viitoittanut ihmisten auttaminen monella tasolla ja tähän olenkin voinut keskittyä yhä enenevässä määrin. Olen todella kiitollinen elämälle tästä mahdollisuudesta!

Olen kahden lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen Mimmu. Asustelen Hyvinkäällä, vahvat juureni ovat Itä-Suomessa Punkaharjulla ja Savonlinnassa. Toimin nykyisin myös siellä homeopaattina, kuten myös Kuopiossa.

Olen Suomen Homeopaatit ry:n jäsen.

Voisin kiteyttää olemukseni lauseeseen - Homeopatia, intuitiivisuus, ihmiset, musiikki, luonto ja näkymätön maailma inspiroivat minua ilolla, valolla ja rakkaudella ❤️

Tutustu myös kotisivuun: iirinvirma.fi.

Puh. 050 529 0396
iiri@iirinvirma.fi
www.iirinvirma.fi

Näytä Iiriksen kaikki julkaisut

Jaa:

Iirinvirma
Iiris Kosonen
iirinvirma.fi

Viimeisimmät julkaisut