Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopaatti Camilla Holmström, Helsinki ja Vantaa


Kaikki homeopaatit

Matkani homeopaatiksi

Homeopaatti oli minulle tuntematon käsite vaikka olin jo nuorena kiinnostunut täydentävistä hoitomuodoista. Sairastelin paljon erilaisia vatsa-ja loistauteja lähes puolen vuoden kestävän Intia-matkan aikana ja jouduin hakemaan apua homeopatiasta ja ayurvedasta. Muut lääkkeet aiheuttivat vain pahoinvointia. Kun tulin kotiin päätin, että hankin itselleni ammatin, joka liittyy ihmisten hyvinvoinnin parantamiseen. Näin Tukholmassa erään tutun luontaisterapeutin kirjahyllyssä valtavia paksuja homeopatian lääkeaineopin teoksia ja tutustuin hänen kautta homeopatiaan. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Vakuutuin aiheesta ja kouluttauduin homeopaatiksi hieman yli parikymppisenä. Homeopatiaopinnot olivat minulle valtavan upeaa aikaa. Koulutus kesti kolme vuotta, opettajat olivat loistavia ja tunsin, että olen löytänyt oman juttuni.

Homeopatiassa minua kiehtoi sen johdonmukainen filosofia ja teoria terveydestä ja sairaudesta. Samoin mielenkiintoiset lääkeaineopin kirjat ja oirehakemistot, joissa oli systemaattisesti jäsennettyä tietoa lääkeaineiden vaikutuksista päästä varpaisiin. Myös mielen tason oireet olivat tarkasti havainnoituja ja kirjattuja. Oivalsin, että tämän materiaalin takana on suuri määrä työtä ja lääkintätaitoa, joka kattaa koko ihmisen kehityskaaren ja sen eri vaiheet. Olen vieläkin yhtä innostunut homeopatiasta enkä koskaan kyllästy työhöni, se on intohimoni ja elämäni rikkaus!

Kasvu homeopatian ammattilaiseksi

Heti valmistuttuani perustin 1993 vastaanoton Helsinkiin ja Tammisaareen. Muutaman vuoden sen jälkeen sain myös mahdollisuuden perustaa hollantilaisen kollegani kanssa homeopatiakoulun, Suomen Homeopaattisen Lääketieteen Instituutin.

Kun vuonna 2005 sain perheenlisäystä, päätin myydä Instituutin ja keskittyä välillä perheeseen. Halusin myös opiskella ja kehittyä, niinpä opiskelin kasvatustieteiden maisteriksi sivuaineena psykologia. Valmistumisen jälkeen työskentelin muutaman vuoden sekä lukiossa opinto-ohjaajana, ja sain myös opettaa yliopistossa, ja olla mukana monikulttuuri-tutkimusryhmässä. Mutta kerran homeopaatti, aina homeopaatti, ainakin minun tapauksessani. Palasin homeopatiaan mutta olen kuitenkin kiitollinen yliopisto-ajastani, joka antoi hyvät eväät kriittiseen ajatteluun ja käyttäytymistieteiden ymmärtämiseen,

Omassa elämässäni tapahtui myös muutoksia, kävin läpi elämän kriisejä ja avioeron. Voimavarani olivat välillä tosi vähissä. Pakenin kuntosalille ja löysinkin kuntoilusta apua oloni kohentamiseen. Halusin syventää tietojani ja opiskelin FISAF-personal traineriksi. Ensin tein sen vain itseni vuoksi ja se olikin yksi elämäni hyödyllisimmistä koulutuksista. Kehollisuus ja fyysinen kunto ovat minulle tärkeitä hyvinvoinnin alueita. Kehon kautta koemme maailman, joten sitä kannattaa kuunnella ja siitä kannattaa pitää hyvää huolta.

Homeopaattinen haastattelu

Homeopaattinen konsultaatio on syvähaastattelu ja samalla peilaamista. Se on erittäin hyvä tapa tutkia itseään silloin, kun on tarvetta muuttaa jotakin itsessään tai elämässään. Homeopatian kautta voi periaatteessa nähdä koko elämän eri kehitysvaiheet. Kun ihminen juuttuu johonkin kehitysvaiheeseen, voimme syvälle vaikuttavien lääkeaineiden avulla hakea apua luonnosta. Äiti Maa antaa meille kasvi- eläin- tai mineraalikunnasta lääkkeen, joka vastaa yksilöllistä oirekuvaa.

Paraneminen voi merkitä eri asiaa eri ihmisille. Jollekin on tärkeintä päästä irti tulehduskierteestä tai kivusta. Jollekin toiselle on kyse koko elämän uudelleen järjestäytymisestä. Autan elämänmuutos-prosessissa ja tiedän että siinä olen hyvä. Elämääni on mahtunut useita täyskäännöksiä ja viisikymppisenä naisena alkaa olla aika syvä itsetuntemus ja myös aito valmius jakaa omaa viisauttani.

Alussa on tärkeä löytää oikeaa lääkeainetta. Kun hoitoprosessi etenee, eteen tulee tilanteita, jolloin tarvitaan myös henkistä valmentamista ja usein kyseessä on jokin tunnetason solmu, jonka purkamisessa autan. Kun tunnesolmu avautuu, energia pääsee jälleen virtaamaan vapaasti. Kun energia virtaa vapaasti, silloin vallitsee myös vapauden tunne ja keho toipuu vaivoistaan. Loppujen lopuksi kaikessa paranemisessa kyse on jumiutuneen energian vapauttamisesta.

Kokonaisvaltaisuus ja terveys- elämää myötäillen

Haluan vaikuttaa siihen, että homeopatia saadaan yleiseksi hoitomuodoksi Suomessa. Koen sen olevan yksi tehtäväni ja uskon vakaasti, että homeopatian tunnettavuus ja arvostus lisääntyyvät Keski-Euroopan tasoa lähivuosina. Toinen missioni on jakaa osaamistani ihmisten hyvinvoinnin tukemiseksi ja hyvän terveyden ja tasapainon saavuttamiseksi. Omaan työkalupakkiini kuuluu psykologinen, ravitsemuksellinen ja fyysisen kunnon vahvistamisen työkalut.

Olemme usein elämässämme sellaisen valinnan edessä, että on valittava joko tuttu ja turvallinen polku tai toinen tie, jonka oma sydämemme ohjaa valitsemaan. Oma kasvupolkuni on opettanut minulle, että on välttämätöntä kuunnella sydämen ääntä, mikäli haluaa elää terveenä, energisenä ja hyvinvoivana. Olen oppinut, että ellen seuraa sydäntäni, niin elämäni alkaa jumittua. Seurauksena väsyn ja turhaudun eivätkä asiat onnistu. Koska mieli, tunteet ja fysiikka ovat niin tiiviisti yhteen sidottuja, omia tunteita vastaan ei voi loputtomasti toimia, ilman että se heijastuu negatiivisesti myös kehoon.

Kokonaisvaltaisuus ja kokonaisvaltainen terveys merkitsevät minulle sitä, että ihminen on yhteydessä omaan sydämeensä ja tunteisiinsa ja pystyy toimimaan niiden mukaisella tavalla. Hän pystyy ilmaisemaan itseään elämässään tavalla, joka tuntuu hänelle luonnolliselta ja olemaan yhteydessä omaan keskukseen. Hänen ei tarvitse tuntea elämän olevan kamppailua, vaan hän kulkee elämän virrassa, elämää myötäillen. Hyvinvointi on myös sitä, että luottaa itseensä ja elämään.

Olen Suomen Homeopaatit ry:n jäsen. Katso miltä vastaanottoni näyttää!

Yhteystiedot

puh: +358 40 5020 353
info@wellnesslab.fi
Vastaanotto Helsingissä os. Kalliolinnantie 7 (Kaivopuisto)
ja Katin Kauneuskulma Hoitola&Spa, Korsontie 2, Vantaa
www.wellnesslab.fi 

Camillan julkaisut
Soita: +358 40 5020 353

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut