Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Mitä on homeopatia?

Homeopatia on järjestelmällinen, periaatteisiin pohjautuva kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat menestyksekkäästi hyödyntäneet sitä jokapäiväisessä terveydenhoidossaan jo yli 200 vuoden ajan. Homeopatia-nimi tarkoittaa samankaltaista kärsimystä (homoius ja pathos) sen perustajana pidetään saksalaista lääkäriä Samuel Hahnemannia (1755-1843).

Homeopatiassa on kolme johtavaa periaatetta:

1. Samankaltaisuus – käytettävät lääkeaineet valitaan siten että niiden aiheuttama oirekuva muistuttaa hoidettavan taudin oirekuvaa.

2. Kokonaisvaltaisuus – potilaan kokonaisuus vaikuttaa lääkeaineiden valintaan, paikallisten oireiden lisäksi otetaan huomioon myös esim. sairauden taustalla vaikuttavat emotionaaliset syyt.

3. Minimiannos – homeopaattiset lääkeaineet ovat laimennettuja ja potensoituja kehon immuniteetin stimuloimiseksi ilman myrkyllisiä sivuvaikutuksia.

Homeopaattisella hoidolla pyritään palauttamaan terveys nopeasti, kivuttomasti ja pysyvästi.
Homeopaattiset lääkeaineet valmistetaan erityisellä menetelmällä luonnollisista lähtöaineista, niiden valmistaminen on luontoa säästävää ja kunnioittavaa.

Homeopaattinen hoito on turvallista vauvasta vanhuuteen. Koulutettu homeopaatti osaa tunnistaa tilanteet, jossa asiakas on parasta ohjata lääkärin hoitoon. Homeopaatti ei tee diagnooseja, eikä koskaan puutu lääkärin määräämiin lääkityksiin tai hoitoihin, vaan pyrkii aina avoimeen yhteistyöhön kaikkien hoitavien tahojen kanssa. Homeopatia on hyvä hoitomuoto myös lääketieteen hoitojen rinnalla käytettäväksi.

Jaa: