Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopatian perusopinnot ONLINE alkaa 11.5.21

Homeopaatti Reeta Pohjonen, Helsinki | 15.4.2021

homeopaatti|koulutus|perusopinnot|homeopatia

Homeopatian perusopinnot ONLINE alkaa 11.5.21

Miltä kuulostaa ajatus etäopiskelusta ammattiin, joka ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan?
Homeopaatin työtä pystyt tekemään etänä, kuten juuri tälläkin hetkellä moni homeopaatti tekee. Hae mukaan joukkoomme rakastumaan homeopatiaan ja opiskelemaan itsellesi tulevaisuuden ammatti.

Seuraava perusopinnot ONLINE ryhmä aloittaa 11.5.21 zoomilla klo 17-19.
Perusopintovuosi tarjoaa mahdollisuuden opiskella homeopatian perusteet siten että opiskelija pystyy luottavaisin mielin käyttämään homeopatiaa omassa perhepiirissään arjen yllättävissä tilanteissa. Muistathan että homeopatia ei korvaa lääkärien antamaa hoitoa, eikä ole sille esteenä.

Opettajina toimivat Reeta Pohjonen, Vanessa Parrado Lobo, Hanna Kärävä-Holma ja Marika Rita. Tutorina toimii erityisopettaja Pirjo Vuontisjärvi. Perusopintovuoden kevään ulkomaiset seminaariopettaja on Antoinette McWeeney (kesäkuu).
Koulutuksen hinta perusopintovuodelta on 3500€ sisältäen alv:n ja varausmaksun. Hinta ja opetussuunnitelma on sama kuin syyskuussa alkavien perusopintojen.

Homeopatian perusteet ONLINE koulutus sisältää:
11 moduulia, joissa jokaisessa useita videoita nettiportaalissa, 11 zoom-tapaamista opettajien kanssa, etätehtävät liittyen jokaiseen moduuliin, oma tutori, oma opetussuunnitelma, osallistuminen TSH perheeseen, suljetut ryhmät. Kuljet omaa tahtiasi, mutta opetusmetodimme on yhdessäluova ja osallistuva. Ryhmän tuki ja ryhmäytyminen on tärkeä osa opintoja.
Transformational School of Homeopathy myöntää yhden apurahan homeopatian perusopinnot ONLINE suorittamiseksi. Apurahaa voivat hakea opinnoista haaveilevat vähävaraiset ihmiset, joilla on läheisiä huollettavinaan (lapsia tai muita omaisia).
Apurahan suuruus on 1750 euroa, ja se kattaa puolet perusopintovuoden lukukausimaksusta. Jäljelle jäävän 1750 euroa opiskelija voi maksaa pienissä erissä laatimansa maksusuunnitelman mukaisesti.

Lähetä apurahahakemus ja vapaamuotoinen motivaatiokirje info@homeopatiakoulutus.fi. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

YHTEYSTIEDOT
Kalliolinnantie 7
00140 Helsinki
+358 45 161 9896
info@homeopatiakoulutus.fi

Jaa:

";
← Edellinen blogikirjoitus ← Edellinen Seuraava blogikirjoitus → Seuraava →
Lähde mukaan HomeoMamas -kurssille kahdeksan kuukauden yhteiselle matkalle homeopatian ihmeelliseen maailmaan! Homeopatian perusteet