Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopatiaopisto Its Health Tampere


Homeopatiaopisto It’s Health Tampere

Homeopatian perusopinnot – vuoden opintokokonaisuus

Homeopatian perusopinnot on vuoden kestävä (9 viikonloppua) opintokokonaisuus, kokonaishinta 2850,- (sis. alv 24%) / erälaskutus. Opinnot koostuvat homeopatian filosofiasta, repertorisoinnin eli oirehakemiston opiskelusta, Materia Medica -eli homeopatian lääkeaineopinnoista sekä opetusklinikkaharjoittelusta. Perusopinnot antavat itse- ja kotihoitovalmiudet homeopaattisten ja luontaistuotevalmisteiden käytössä. Homeopatian vuoden kestävä peruskoulutus on tarkoitettu kaikille homeopatiasta kiinnostuneille eikä vaadi pohjakoulutusta.

Opinnot toteutetaan monimuoto-opetuksena: lähipäivät opiskellaan osittain Tampereella ja osittain webinaareina sekä sähköisessä oppimisympäristössä www.health.itslearning.com (sisältää opiskelumateriaalin, videotallenteet ja tehtävät). Opiskelupolku vuoden opintoihin voidaan räätälöidä jokaisen omaan aikatauluun sopivaksi ja aloittaa voit vaikka heti.

Perusopintojen jälkeen voi siirtyä opiskelemaan Homeopatiaopistossa ammattihomeopaatiksi. Eli perusopintojen jälkeen ei vielä synny valmiutta toimia homeopaattina. Homeopaatin ammattinimikkeeseen vaaditaan yhteensä neljän vuoden opinnot sekä lääketieteen perusteet (30op) ja voimassa oleva EA1-todistus.

Homeopatiaopisto tekee yhteistyötä Helsingin homeopatiakoulun TSH kanssa ja osallistumme myös jo perusopintojen aikana heidän järjestämiin seminaareihin.

Koulutuksen sisällön 9 opintojakson osalta löydät tästä.

Lisätiedot ja kyselyt koulutus@taimikoulutus.fi  tai koulutus@heleonni.fi.  

Soita: 040 565 2566

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut