Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopatiaopisto Its Health Tampere


Homeopatiaopisto It’s Health Tampere

HOMEOPATIAN PERUSOPINNOT – VUODEN OPINTOKOKONAISUUS
Homeopatian perusopinnot on vuoden kestävä kokonaisuus. Opinnot koostuvat homeopatian filosofiasta, repertorisoinnin eli oirehakemiston opiskelusta, Materia Medica -eli homeopatian lääkeaineopinnoista. Perusopinnot antavat itse- ja kotihoitovalmiudet homeopaattisten ja luontaistuotevalmisteiden käytössä. Homeopatian vuoden kestävä peruskoulutus on tarkoitettu kaikille homeopatiasta kiinnostuneille eikä vaadi pohjakoulutusta.
Lisätietoja tästä linkistä: https://itshealth.fi/tuote/homeopatian-perusteet-1v/

Opinnot toteutetaan verkko-opetuksena sähköisessä oppimisympäristössä www.health.itslearning.com (sisältää opiskelumateriaalin, videotallenteet ja tehtävät). Opiskelupolku vuoden opintoihin voidaan räätälöidä jokaisen omaan aikatauluun sopivaksi ja aloittaa voit vaikka heti.

Perusopintojen jälkeen voi siirtyä opiskelemaan Homeopatiaopistossa ammattihomeopaatiksi. Eli perusopintojen jälkeen ei vielä synny valmiutta toimia homeopaattina. Homeopaatin ammattinimikkeeseen vaaditaan yhteensä neljän vuoden opinnot, joissa mm. homeopatian opintojen klinikkaharjoittelu sekä lääketieteen perusteet (30op) ja voimassa oleva EA1-todistus.

Homeopatiaopisto tekee yhteistyötä Helsingin homeopatiakoulun TSH kanssa ja osallistumme myös jo perusopintojen aikana heidän järjestämiin seminaareihin.


Lisätiedot ja kyselyt koulutus@taimikoulutus.fi  tai koulutus@heleonni.fi.  

Soita: 040 565 2566

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut