Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopatian opiskelija Tiia Vehman, Helsinki


Olen homeopatian opiskelija Tranformational School of Homeopathy Helsingissä.

Päätös lähteä opiskelemaan homeopatiaa ei ollut helppo. Pelkäsin ettei kielitaitoni tule riittämään koulussa, koska kielet ovat olleet minulle aina vaikeita. Homeopatian opiskelussa on osattava englantia, koska kirjallisuus ja osa luennoista ovat englannin kielellä. Motivaatio oli kuitenkin suuri ja olenkin siis tehnyt kovan työn oppiakseni samalla englantia homeopatian lisäksi.

Homeopaatille päädyin aikanaan esikoiseni korvatulehduksen takia. Antibiootit eivät auttaneet ja päätimme etsiä muita vaihtoehtoja lapselle, jonka suolisto oli valmiiksi jo erittäin herkkä. Homeopatia toi avun korvatulehdukseen, mutta sen lisäksi myöhemmin moneen muuhunkin lapsieni vaivoihin. Itselläni homeopatia toi ensimmäisen kerran avun raskauspahoinvointiin. En suostunut uskomaan, että kyse oli lääkkeen tuomasta avusta ja jätin jatkuvasti lääkkeen ottamatta. Kun taas palasin lääkkeen pariin niin oireet helpottui. Minun oli lopulta uskottava, että kyse on lääkkeen tuomasta avusta. Silloin minua alkoi todella kiinnostaa auttaa tällä hoitomuodolla muitakin.

Koulu on tuonut elämääni paljon. Isoja muutoksia ja kehitysprosesseja, mitä en usko, että olisin voinut saada mistään muualta. Homeopatia on muuttanut maailmani lopullisesti ja tuonut minulle uskoa itseeni. Olen hurahtanut lääketieteen perusteiden kautta myös mm. anatomiaan, fysiologiaan ja immunologiaan. Haluan oppia niistä lisää ja toivon, että jonain päivänä pääsen vielä syventämään koulussa oppimaani kunnolla.

Vapaa-aikaani tällä hetkellä siivittää ystävieni ja perheeni lisäksi luonto, liikunta ja uuden oppiminen. Rakastan ihmisten kohtaamista. Haluan olla läsnä ja oppia läsnäolon kautta tästä ympäröivästä maailmasta ihmisyyden kautta.

Yhteystiedot

044 090 0775
tiia@vehman.fi

Soita: 044 090 0775

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut