Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopaatti Maria Verbeek, Helsinki


Kun koululääketiede yrityksistään huolimatta kerta toisensa jälkeen epäonnistui auttaa minua, lähdin etsimään itselleni apua muista hoitomuodoista. Näin sain ensikosketuksen homeopatiaan. Saatuani siitä itse apua ja terveydentilani alkaessa merkittävästi parantua, kiinnostuin aiheesta ja halusin tutkia ja oppia sitä lisää.

Valmistuin homeopaatiksi 2018 (Transformational School of Homeopathy, Helsinki). Jatkokouluttaudun parhaillani eläinhomeopaatiksi ja hoidan myös eläinasiakkaita kokeneen eläinhomeopaattikollegan ohjauksessa.

Alunperin sain terveydenhoitoalan koulutuksen. Minulla on yli 15 vuoden kokemus vanhusten ja erityisryhmien hoitotyöstä. Työhistoriani alkumetreiltä lähtien olen nähnyt että kaikessa hoitotyössä olisi tehtävissä vielä paljon enemmän ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi ylläpitämiseksi.

Ihmismieli ja ihmisen elämänkaari eri vivahteineen ja käänteineen ovat kiinnostanut minua aina. Ihminen fyysisenä, psyykkisenä, sosiaalisena ja henkisenä olentona. Yhtä lailla minua kiinnostavat maailman ilmiöt kaikkinensa, elämä itsessään. Luonto ja eläimet ovat olleet osa elämääni lapsesta lähtien.

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut