Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopaatti Ljuba Druzhinina, Helsinki


Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi Helsingin Transformational School of Homeopathy -koulusta (TSH) neljän vuoden opintojen jälkeen vuonna 2018. Lopputyönäni tein luokkatoverin kanssa lääkeainekokeen, jonka tuloksena syntyi Linnaea borealis -niminen lääkeaine.
TSH:n tutkinto on ECCH:n (European Central Council of Homeopaths) hyväksymä.

Olen kotoisin Länsi-Siperiasta. Haluni hoitaa ihmisiä oli vahva jo varhaislapsuudessani. Valmistuin 90-luvun alkupuolella sairaanhoitajaksi ja hierojaksi Venäjällä ja ehdin olla siellä muutaman vuoden erilaisissa hoitoalan tehtävissä. Suomeen muutettuani suoritin Sairaanhoitaja AMK - ja Bioanalyytikko AMK -tutkinnot ja työskentelin hoitajana ja bioanalyytikkona useita vuosia.

Tutustuin homeopatiaan ensi kerran asiakkaana vuonna 2000. Myönteisten kokemusteni innoittamana päätin opiskella homeopaatiksi. Löysin homeopatiasta sen, mitä olin vuosikausia toivonut löytäväni hoitoalalta eli yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen asiakkaan omaa elinvoimaa ja sen viisautta kunnioittavan hoitomuodon.

Homeopaattien yhteisö on ihana perhe, josta saa paljon apua ja tukea ammatilliseen kasvuun. Osallistun aktiivisesti alan koulutuksiin kehittääkseni ammattitaitoani. Kehittymiseni ihmisenä ja terapeuttina ei lopu koskaan.

Homeopatia-asiakkaani vahvistavat päivittäin tuntemustani siitä, että olen tehnyt oikean valinnan. Riemuitsen kuullessani asiakkaan saaneen homeopatiasta helpotusta oireisiinsa tai muuttaneen elintapojaan terveellisempään suuntaan!

Otan vastaan asiakkaita Helsingin keskustassa. Tervetuloa!

Lisää tietoja löydät Facebookista sekä kotisivuiltani.

Soita: 044 271 0974

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut