Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopaatti Jaana Kolehmainen, Helsinki, Halikko, Joensuu


Kaikki Homeopaatit

Valmistumisesta lähtien olen pitänyt ihmis- ja eläinvastaanottoa pääkaupunkiseudulla. Joensuussa ja Halikossa minulla on vastaanotto parin kuukauden välein. Vastaanottotyöni lisäksi pidän itsehoitokursseja ja koulutan tulevia ammattihomeopaatteja. Toimin Suomen Homeopaatit ry:n hallituksen varapuheenjohtajana ja kansainvälisen homeopatiayhteisön, ECCH:n, Suomen yhteyshenkilönä.

Omat koirani ja hevoseni ovat vuosien varrella toimineet suurina opettajinani eläinhomeopaatin tielläni. Heiltä olen oppinut, kuinka nopeasti ja upeasti kehon järjestelmät pystyvät korjaamaan vakaviakin tilanteita pienimmällä mahdollisella homeopaattisella tuella. Eläinlääkärin apuun olemme toki myös tarvittaessa turvautuneet, mutta lääkityksen olen poikkeuksetta aina hoitanut homeopaattisesti.

Eläinasiakkaani ovat pääasiallisesti koiria, kissoja ja hevosia, mutta olen hoitanut myös marsuja, frettejä, kanoja ja tietenkin ikkunaan lentäneitä pikkulintuja. Henkilökohtainen tapaaminen on äärimmäisen tärkeää niin ihmis- kuin eläinasiakkaiden kanssa työskennellessä. Ihmiset pystyvät toki ilmaisemaan itseään skypen välityksellä, mutta eläinten kanssa tämä ei onnistu. Hätätapauksessa tuore videomateriaali puhelinhaastattelun tukena auttaa pääsemään hoidon alkuun. Valitettavasti jotain olennaista voi näissä tapauksissa jäädä huomioimatta ja homeopaattisen hoidon suosiollinen lopputulema viivästyä.

Ravintoon ja keholliseen ilmaisuun liittyvät asiat ovat myös tärkeä osa homeopaatin työtä, erityisesti eläimiä hoidettaessa. Tästä syystä homeopaattisten täydennyskoulutusten ohella eläinten käyttäytymiseen, liikkumiseen, ruokintaan, luonnolliseen hoitamiseen ja hyvinvointiin liittyvät kurssitukset ja jatkokoulutukset kuuluvat olennaisena osana ammattitaitoni ylläpitämiseen.

Homeopaatin työn kantavana voimana ja ikuisen kiitollisuuteni kohteena on kehojen käsittämättömän suuri kyky parantua ja viisaus tuottaa oireita, joista homeopaattisten lääkeaineiden tuella voi parantua, jopa toivottomiksi todetuissa tilanteissa. Oma kokemus ja asiakkailta saatu palaute homeopatian voimasta kasvattaa päivittäin kunnioitustani tätä suurenmoista hoitomuotoa kohtaan.

 

"Let no one ever come to you without leaving better and happier.
Be the living expression of God's kindness: kindness in your face, kindness in your eyes,
kindness in your smile." (Mother Teresa)

 

Katso myös Vitalvisionin kotisivut: www.vitalvision.fi

Näytä Jaanan kaikki julkaisut

Jaa:

VitalVision
Jaana Kolehmainen
Palvelut

VIIMEISIMMÄT JULKAISUT